OGLAS za prijam u službu : Namještenik – komunalni radnik II – Komunalni djelatnik/ca na održavanju javnih i zelenih površina - 3 izvršitelja/ica (09.07.2024.)

Na temelju članka 29. u svezi sa člankom 19. stavkom 1. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi („Narodne novine“ br. 86/08., 61/11., 4/18 i 112/19), Pročelnik Jedinstvenog upravnog odjela Općine Sveti Filip i Jakov raspisuje

OGLAS za prijam u službu u Općinu Sveti Filip i Jakov, Vlastiti pogon, na radno mjesto: Namještenik – komunalni radnik II – Komunalni djelatnik/ca na održavanju javnih i zelenih površina - 3 izvršitelja/ica na određeno vrijeme od 6 (šest) mjeseci uz obvezni probni rad od 2 (dva) mjeseca. 

Posebni uvjeti za prijam u službu: - srednja stručna sprema tehničke, industrijske, obrtničke i druge struke, - - položen vozački ispit „B“ kategorije (poželjno), najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima. 

Osim navedenih posebnih uvjeta, kandidati moraju ispunjavati i opće uvjete za prijam u službu, propisane u članku 12. Zakona o službenicima i namještenicima u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi.

Više u prilogu:

Obavijest i upute kandidatima (5).pdf

Oglas - komunalni djelatnik na održavanju javnih i zelenih površina (1).pdf

 

Općina Sveti Filip i Jakov